Meny

Skamroser norsk talent

Skamroses: Den norske 17-åringen Joshua King  blir spådd en lysende karriere i Manchester United. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arthur Albiston følger Manchester United tettere enn de fleste og mener den norske 17-åringen Joshua King er et helt spesielt talent.

Den tidligere venstrebacken er ekspertkommentator i reserve- og ungomslagskampene for klubbens egen TV-kanal MUTV og har lagt spesielt merke til den norske unggutten.

- Du må ha et helt spesielt talent for å klare det som spiller på Old Trafford og historien viser at du må være unik hvis du klarer å gå gradene som spiss i klubben, sier han til lokalavisa Manchester Evening News.

Spillere som Kiko Macheda og Danny Welbeck har allerede vist sine kvaliteter på A-laget til storklubben etter å ha trent under reservelagstrener Ole Gunnar Solskær. Nå tror Albiston at Joshua King kan være den neste.

- Josh er en 17-åring fra Norge og har typiske skandinaviske kvaliteter som allerede er på et høyt nivå. Han er en glimrende målscorer med god fysikk, han skyter godt med begge bein og er veldig rask på de første 10-15 meterene. Han har egentlig alt som trengs, avslutter Albiston.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus