Meny

To siktet etter trusler mot familie

Politiet rykket onsdag kveld ut til en bolig på Vikåsen i Trondheim, etter at det ble meldt at flere personer skulle ha blitt truet med våpen, og at en voksen mann og et barn var skadet. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To menn i 20-årene er siktet etter at en mann (30) og gutt (12) ble skadd i en voldsepisode i Trondheim onsdag kveld.

Politiet rykket ut ved 19-tiden etter melding om vold i en privatbolig i Trondheim. Fire menn ble senere pågrepet i en leilighet uten dramatikk.

Trusler og vold

– De er siktet for voldsutøvelse og trusler. Begge er norske og kjenninger av politiet. Vi vil avhøre de to i løpet av torsdag formiddag, sier operasjonsleder Harald Todal i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Naboer forteller til Adressa.no at politiet også ved tidligere anledninger har rykket ut til den aktuelle adressen.

En av personene som skal ha deltatt i voldshandlingene har besøksforbud mot kvinnen som bor i huset. Ifølge politiet har de to et avsluttet forhold bak seg.

– Jeg kan ikke bekrefte at en av de siktede har besøksforbud mot kvinnen. Årsaken til voldshandlingen er ukjent. Vi håper avhørene vil gi mer svar, sier Todal.

Hoppet fra veranda

En 30 år gammel mann og en 12 år gammel gutt ble skadd i hendelsen. Gutten ble skadd da han hoppet fra en veranda i andre etasje, ifølge en nabo.

Barnet skal ha blitt truet til å hoppe, opplyser naboen til NTB.

12-åringen pådro seg bruddskader i fallet. Mannen ble trolig stukket med en kniv. Begge ble sendt til St. Olavs hospital i ambulanse, men ble natt til torsdag utskrevet og avhørt av politiet.

Det var torsdag morgen uvisst om politiet vil be om varetektsfengslet. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus