Madoffs luksusbåter solgt på auksjon

<div class="viewIngress">Tre av Bernard Madoffs båter og en Mercedes er solgt på  auksjon for vel en million dollar. Pengene går til dem som ble lurt av Madoffs  pyramidespill. Foto: SCANPIX / Hans Deryk / REUTERS</div>
Tre av Bernard Madoffs båter og en Mercedes er solgt på auksjon for vel en million dollar. Pengene går til dem som ble lurt av Madoffs pyramidespill. Foto: SCANPIX / Hans Deryk / REUTERS

<p Storsvindleren Bernard Madoffs yacht, to mindre båter og en Mercedes kabriolet ble tirsdag solgt på auksjon. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 55 fot lange ombygde fiskebåten Bull gikk for 700.000 dollar til en ukjent kjøper, og de to mindre båtene og Mercedesen av 1999-årgang innbrakte ytterligere 370.000 dollar.

I tillegg ble en 61 fot lang yacht som tilhørte Madoffs finansdirektør Frank Di Pascali, solgt for 900.000 dollar.

Auksjonen ble arrangert av politiet i Florida som beslagla eiendelene til Madoff da hans enorme pyramidespill ble avslørt. Inntektene fra auksjonen går til dem som ble svindlet av Madoff, som selv soner en dom på 150 år.

Tidligere er noen av Madoffs eiendeler i New York solgt for en million dollar, og det planlegges to eller tre auksjoner til. Madoffs leilighet på Manhattan og feriebolig i Florida er fortsatt til salgs. (©NTB)

Personvernpolicy