Meny

Williams kobles til Wigan

Swansea-spilleren Ashley Williams, t.v., her i landskamp-aksjon for Wales, nevnes som framtidig Wigan-spiller. (Bilde: Ennio Leanza, AP)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Wales-kaptein og Swansea-stopper Ashley Williams nevnes som en mulig framtidig Wigan-spiller.

Både Jordi Gomez, som tilbrakte sist sesong på utlån hos «Svanene», samt Jason Scotland, kom til Wigan før denne sesongen. Nå kan også Williams forlate Swansea til fordel for The Latics. Men konkurransen om 25-åringens signatur er ventet å bli tøff, ifølge Wigan Evening News, for flere Premier League klubber er interesserte.

I Swansea er man åpne for å selge, dersom nok penger legges på bordet.

Swansea-sjef Paulo Sousa sier at han ikke har betenkeligheter rundt det at toppklubber snuser på spilleren. – Williams kan spille i Premier League, selvsagt, ettersom jeg ser andre spillere i den ligaen som ikke er bedre enn ham.

Williams vant forøvrig i forrige uke prisen som Årets spiller 2009 i Wales, foran den ikke helt ukjente Ryan Giggs.

I Mesteskapsserien, nivået under Premier League, er det kun Newcastle som har sluppet inn færre mål enn Ashley Williams og hans forsvarskollegaer i Swansea.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus