Meny

Skadd PL-stjerne bruker morkake for å bli bedre

SKADD: Her ligger Robin van Persie med skaden som skulle sette ham ut av spill i minst seks uker. Nå håper han imidlertid at morkakebehandlingen skal få ham tilbake tidligere. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Robin van Persie tar spesielle metoder i bruk for å lege ankelskaden.

Arsenals angrepsstjerne Robin van Persie går nye veier for å lege sin ankelskade raskest mulig. Den nederlandske spissen skal nemlig få behandling i Serbia - hvor væske fra morkake skal masseres på den skadde ankelen.

Les også: Ute i seks uker

Tipset om den spesielle behandlingen har han fått fra serbiske Danko Lazovic og nederlandske Orlando Engelaar, som begge spiller i toppklubben PSV Eindhoven i van Persies hjemland.

Nederlenderen, som ble skadd av Italias Giorgio Chiellini i en vennskapskamp i forrige uke, sier han har fått klarsignal av Arsenals leger til å prøve metoden. Leger har sagt at toppspissen vil være ute i seks uker.

- Jeg skal få behandling fra en kvinnelig lege. Hun er vag på hvilke metoder hun bruker, men jeg vet hun blant annet masserer deg lenge med væske fra morkake. Jeg skal prøve det, sier van Persie, ifølge Daily Mail.

Lazovic ble forrige måned sent til Mariana Kovacevic i Beograd med en skade i hamstringen. Skaden var opprinnelig anslått til å vare i fem uker, men etter bare én uke var han tilbake på banen, ifølge avisen.

En annen spiller i Nederland, Ajax' Marko Pantelic, var tilbake åtte dager etter han startet behandlingen hos mirakelkvinnen i Serbia. Skaden var forventet å holde ham utenfor banen i minst en måned.

- Hvis det hjelper, så hjelper det. Det kan i hvert fall ikke gjøre vondt verre, sier van Persie.

Van Persie har scoret åtte mål på 14 kamper for Arsenal denne sesongen, og London-klubben krysser nå fingrene for at besøket til den spesielle damen i Serbia skal bære frukter.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus