Meny

Krever de beste

Elitedommere: Gary Neville er lei av dårlige dommerprestasjoner og vil ha et utvalg av de beste dommerne i de største kampene. (Foto: Scanpix)  

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gary Neville mener dommerne må gjøre seg fortjent til de store kampene.

Det foreløpig siste innspillet i debatten rundt dommerstanden i England kommer fra Gary Neville. Den rutinerte forsvarspilleren vil ha en gruppe av de beste dommerne til å dømme de store kampene i England.

- I stedet for å prøve å gi alle erfaring bør man bruke noen få elitedommere i toppkampene. Disse kampene handler ikke om å få erfaring, de må gjøre seg fortjent til dem. Det er de beste spillerne som spiller disse oppgjørene og de flinkeste kommentatorene som kommenterer. Sånn bør det også være med kamplederne, sier Neville til Sky Sports.

Neville støttet manageren sin etter uttalelsene om erfaringen til dommer Andre Marriner i etterkant av Manchester Uniteds kamp mot Liverpool. Nå følger han altså opp og fremmer forslaget om noen få elitedommere.

- Se på Pierluigi Collina, han fikk de store oppgjørene i Champions League fordi han sjeldent gjorde feil. Ingen kan nekte for det er vanskelig å være dommer, men de skal formodentlig være profesjonelle, sier Neville.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus