Meny

- Stjernene vil løfte laget

Trenger stjernene: Tim Cahill tror Jo (t.h.) og Steven Pienaar kan gi Everton et ekstra løft når de returnerer fra skade. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Evertons Tim Cahill tror laget vil fremstå på en annen måte når skadelista kortes ned.

Merseyside-klubben har vært utsatt for store skadeproblemer denne sesongen. Mikel Arteta, Phil Jagielka, Phil Neville, Steven Pienar er alle ute med langtidsskader. I tillegg er angrepsrekka svekket med skader på Victor Anichebe, Jo og James Vaughan. Med disse tilbake tror Cahill at Everton kan få sesongen inn på sitt spor igjen.

- De som har spilt har vært fantastiske, men vi trenger den siste lille dytten. Det handler om å fortsette på samme måte, samtidig som vi får tilbake spillere fra skade for å dele på oppgavene, sier den australske landslagsspilleren til Premier Leagues hjemmesider.

Jagielka og Arteta har nylig fått tilbakefall og er i verste fall ute til nyttår. Et lite lys i den lange skadetunellen er derimot Neville og Pienaar som begge har en liten mulighet for å rekke Evertons møte med Manchester United på lørdag.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus