- Kan få oss ut av gjørma

<p><strong>Redningsmannen:</strong> Paul Hart kommer ikke til å velge enkleste utvei og forlate Portsmouth. (Foto: Scanpix)</p><p> </p>
Redningsmannen: Paul Hart kommer ikke til å velge enkleste utvei og forlate Portsmouth. (Foto: Scanpix)  

<pPortsmouths manager Paul Hart tror han kan redde klubben fra nedrykk.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med to seiere på tolv kamper har det versert spekulasjoner om Harts fremtid i Portsmouth. Han tar ikke for gitt at han beholder jobben, men akter ikke å slutte.

- Jeg har tro på at jeg kan få oss ut av denne situasjonen, og jeg vil aldri gi opp. På tross av våre store problemer er jeg veldig privilegert som får trene en fantastisk klubb, sier manageren til Premier League.com.

Hart ledet Portsmouth som midlertidig manager fra februar og tok over hovedansvaret på permanent basis fra i sommer. Denne sesongen startet katastrofalt for sørkystlaget som tapte sine sju første kamper, ingen klubb har startet dårligere i Premier Leauge.

- Jeg visste at ting var vanskelig når jeg tok over, og jeg hadde ikke forestilt meg at det kunne bli enda verre. Situasjonen jeg møtte i Portsmouth var helt unik, det er demoraliserende å se spillere forsvinne ut døra. Ingen klubber møtes igjen til pre-season med 14 spillere, sier Hart.

Personvernpolicy