Meny

van Persie ute i seks uker

LEDDBÅNDSSKADE: Arsenals Robin van Persie skadet seg under en landskamp mot Italia lørdag. (Foto: REUTERS/Max Rossi)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenals Robin van Persies skade er mindre alvorlig enn antatt

Robin van Persie gikk i bakken etter en duell med italienske Giorgio Chiellini allerede etter 12 minutters spill i privatlandskampen mot Italia på lørdag. Det dreier seg om en leddbåndsskade i foten og først fryktet man at van Persie hadde røket leddbåndet. Nye undersøkelser viser derimot at det «bare» er snakk om en rift.

- Prognosene viser at jeg vil være ute i fire til seks uker, sier hollenderen ifølge The Guardian.

Til tross for et kortere avbrekk enn estimert ser neppe Arsenal-manager Arsène Wenger lyst på tilstanden. Van Persie har også tidligere kommet skadet hjem fra landslagsoppdrag. I 2007 skadet han seg mot Slovenia og mistet da mange uker med fotball. Wenger har tidligere sagt klart hva han mener om privatlandskamper og gjentok sitt standpunkt før denne landslagspausen.

- Statistisk sett kommer skadene i England rundt november, og i desember avgjøres det om man vinner eller taper tittelen. Nå har vi denne pausen, og alle spillerne flyr av gårde. La oss håpe alle land er i god form, sa Wenger tidligere denne måneden ifølge Sporting Life.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus