Meny

- Må ikke kaste opp i tidsmaskinen

Aslak og Kjartan i samtale om en jævlig kul maskin.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se første del av ABC Nyheters TV-intervju med plateaktuelle Dumdum Boys.

Mandag 9. november slapp Dumdum Boys sin nye plate, «Tidsmaskin», som har fått svært god mottagelse her til lands. ABC Nyheters anmelder skrev blant annet følgende:

«Prepple leverer varene bak mikrofonen. Stødig og virilt som om «Blodig Alvor (Na Na Na Na Na)» var i går. Sola er som Charlie Watts uslitelig og pålitelig bak der. Men som alltid er kjernen i Dumdum Boys hvorvidt Kjartan Kristiansen har fått ferten av blod eller ikke. Enter han er på sporet etter rock’n’ roll, de sterke indre lidenskapene eller jager etter sin egen identitet. Det er bare å sjekke ut «Gutten I Røyken», «Element», «Kannibal» og mastodonten av et tittelspor. Og når Aslak «nailer’n» med «Selvskudd» og «En Vakker Dag», så sitter dette albumet midt i panna.»

Dumdum Boys er en institusjon i norsk rock, og har en lang rekke kritikerroste plater bak seg. De er kanskje mest kjent for låter som «Splitter pine», «Slave», «Englefjes», «Tyven tyven», «Metallic hvit» «Møkkamann» og «Enhjørning». Bandets nye singel, «Snø på Mars», har også blitt svært godt mottatt av både presse og fans.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus