- Må ikke kaste opp i tidsmaskinen

<strong>Aslak og Kjartan i samtale om en jævlig kul maskin.</strong>
Aslak og Kjartan i samtale om en jævlig kul maskin.

<pSe første del av ABC Nyheters TV-intervju med plateaktuelle Dumdum Boys. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag 9. november slapp Dumdum Boys sin nye plate, «Tidsmaskin», som har fått svært god mottagelse her til lands. ABC Nyheters anmelder skrev blant annet følgende:

«Prepple leverer varene bak mikrofonen. Stødig og virilt som om «Blodig Alvor (Na Na Na Na Na)» var i går. Sola er som Charlie Watts uslitelig og pålitelig bak der. Men som alltid er kjernen i Dumdum Boys hvorvidt Kjartan Kristiansen har fått ferten av blod eller ikke. Enter han er på sporet etter rock’n’ roll, de sterke indre lidenskapene eller jager etter sin egen identitet. Det er bare å sjekke ut «Gutten I Røyken», «Element», «Kannibal» og mastodonten av et tittelspor. Og når Aslak «nailer’n» med «Selvskudd» og «En Vakker Dag», så sitter dette albumet midt i panna.»

Dumdum Boys er en institusjon i norsk rock, og har en lang rekke kritikerroste plater bak seg. De er kanskje mest kjent for låter som «Splitter pine», «Slave», «Englefjes», «Tyven tyven», «Metallic hvit» «Møkkamann» og «Enhjørning». Bandets nye singel, «Snø på Mars», har også blitt svært godt mottatt av både presse og fans.

Personvernpolicy