Meny

- Refsdal forhåpentlig til Norge i løpet av helgen

BLE KIDNAPPET: Pål Refsdal ble holdt som gissel i Kunar-provinsen i Afghanistan i en uke. (Foto: AFP PHOTO/SCANPIX/Morten Holm)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Journalisten Pål Refsdal, som ble holdt som gissel i Kunar-provinsen i Afghanistan i en uke, kommer forhåpentlig tilbake til Norge i løpet av helgen.

Det opplyser daglig leder Kjetil Johnsen i Novemberfilm.

Filmselskapet er Refsdals oppdragsgiver. I en melding lagt ut på Novemberfilms nettside skriver Johnsen fredag kveld at Refsdal ennå ikke er kommet hjem. Journalisten ble brakt i sikkerhet i Kabul etter at han ble løslatt torsdag.

– Vi trenger nå noe tid til å bearbeide de siste døgns hendelser. Pål må også få anledning til å tilbringe litt tid sammen med familien sin. Håper dere har forståelse for dette. Vi lover å komme tilbake med en brifing til pressen så snart det er praktisk mulig, heter det på nettsiden.

Refsdal oppholdt seg i Afghanistan for å lage en dokumentarfilm om Taliban-bevegelsen.

Tidligere fredag skrev Novemberfilm at de inntil videre ikke ville gi flere kommentarer til mediene om kidnappingen og Refsdals situasjon. (©NTB)


Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus