- Refsdal forhåpentlig til Norge i løpet av helgen

<span style="font-weight: bold">BLE KIDNAPPET: </span>Pål Refsdal ble holdt som gissel i Kunar-provinsen i Afghanistan i en uke. (Foto: AFP PHOTO/SCANPIX/Morten Holm)
BLE KIDNAPPET: Pål Refsdal ble holdt som gissel i Kunar-provinsen i Afghanistan i en uke. (Foto: AFP PHOTO/SCANPIX/Morten Holm)

<pJournalisten Pål Refsdal, som ble holdt som gissel i Kunar-provinsen i Afghanistan i en uke, kommer forhåpentlig tilbake til Norge i løpet av helgen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det opplyser daglig leder Kjetil Johnsen i Novemberfilm.

Filmselskapet er Refsdals oppdragsgiver. I en melding lagt ut på Novemberfilms nettside skriver Johnsen fredag kveld at Refsdal ennå ikke er kommet hjem. Journalisten ble brakt i sikkerhet i Kabul etter at han ble løslatt torsdag.

– Vi trenger nå noe tid til å bearbeide de siste døgns hendelser. Pål må også få anledning til å tilbringe litt tid sammen med familien sin. Håper dere har forståelse for dette. Vi lover å komme tilbake med en brifing til pressen så snart det er praktisk mulig, heter det på nettsiden.

Refsdal oppholdt seg i Afghanistan for å lage en dokumentarfilm om Taliban-bevegelsen.

Tidligere fredag skrev Novemberfilm at de inntil videre ikke ville gi flere kommentarer til mediene om kidnappingen og Refsdals situasjon. (©NTB)


Personvernpolicy