Meny

- Ferguson favoritt til å bli ny Hull-manager

Nyansatt Hull-direktør Adam Pearson er vissnok på jakt etter ny manager. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Peterborough Uniteds direktør tror at klubbens sparkede manager Darren Ferguson er favoritt til stillingen som ny manager i Hull City.

Alex Fergusons sønn ble overraskende sparket av Posh denne uken, og nå spekulerer lokalavisen Yorkshire Post at han kan erstatte Phil Brown på KC Stadium.

Browns stilling i klubben ble forsterket etter 2-1 seieren over Stoke i helgen, men han har ikke fått noen forsikringer om sin fremtid av sin nye direktør, Adam Pearson. Nå mener Barry Fry at han når som helst kan bli erstattet.

- Jeg mener Darren vil få en ny jobb når som helst, og min personlige mening er at han allerede har det. Han vil få sjansen i den stor klubb og kommer til å gjøre det bra. Hver dag linkes det en ny klubb til hans navn, og ingen vil bli overrasket dersom det dreier seg om en Premier League-klubb, forteller Fry.

Ferguson selv kaller imidlertid ryktene for «100 % usanne».

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus