Meny

Kan få sparken etter alvorlig ulykke

Alvorlig ulykke: Tottenhams keeper Carlo Cudicini ligger på sykehus med store skader etter en kollisjon med motorsykkelen. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Carlo Cudicini ligger på sykehus med skader som kan forandre livet hans. Nå kan Tottenham gi han sparken.

Cudicini ble kjørt på sykehus i all hast av en ambulanse etter en alvorlig ulykke med motorsykkelen. Tottenham var raskt ute med en uttalelse hvor de sa at han hadde brukket begge håndleddene og skadet bekkenet i ulykken. Keeperen krasjet motorsykkelen med en Ford Fiesta i nærheten av klubbens hjemmebane, White Hart Lane. Politiet definerte skadene han påførte seg som potensielt «livsforandrende» etter ulykken.

Daily Mail hevder i dag at å kjøre motorsykkel er et brudd med kontrakten hans i Tottenham, hvilket betyr at klubben har rett til å sparke han. Klausulen som er avtalt med Premier League, det engelske fotball forbundet (FA) og den spillerforeningen (PFA), forbyr spillerne å bli med på aktiviteter som kan sette deres karriere i fare. Tottenham hevder på sin side at de kun tenker på Cudicinis helse for øyeblikket. Det kan imidlertid bli forsikringsproblemer senere med en spiller som tjener rundt 500 000 kr i uken.

Manager Harry Redknapp har imidlertid ikke kommet med noe annet enn støtte til sin keeper så langt:

- Vi er er veldig lei oss for å høre hva som har skjedd med Carlo. Akkurat nå er vi bare lettet over at skadene han fikk ikke er mer alvorlige. Alle i klubben sender han sine beste lykkeønskninger og håper han vil komme tilbake snart, sier han til Sky Sports.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus