Meny

Skadet på flyet!

Skadet på charterflyet: Frank Lampards lår likte ikke den sju timer lange flyturen til Qatar. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelseas midtbanestjerne Frank Lampard kan være ute av spill i opptil seks uker etter å ha pådratt seg krampe i låret under Englands sju timer lange flytur til Qatar for å møte Brasil i privatlandskamp.

The Sun skriver i dag at Chelsea kommer til å komme med et erstatningskrav på ni mill. kr til det engelske fotballforbundet (FA) som følge av skaden.

FA booket charterfly til den lange turen, som vanligvis kun brukes ved korte distanser. Ikke overraskende er superstjernene vant til første klasse med egne senger, når de spiller kamper på bortebane. Denne gangen måtte de imidlertid nøye seg med seter, hvilket resulterte i skaden til Lampard. Flere av de andre stjernene klaget også på krampe i beina da de ankom Qatar.

Den engelske troppen hadde sin første trening i går morges. Det var etter oppvarmingen Lampard fikk kjenning til skaden. Han var også ute med tilsvarende skade forrige sesong.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus