Meny

- Ferguson ødelegger karrieren min!

Til angrep på sjefen: Den potugisiske vingen Nani går til et overraskende angrep på Alex Ferguson. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Machester Uniteds driblefant Nani går til et overraskende angrep mot sjefen Alex Ferguson i en portugisisk avis.

I intervjuet i I Online, som er gjengitt i flere engelske aviser i dag, slakter han Fergusons lederstil og behandling av spillerne.

- Ferguson er en meget komplisert mann. Han er tøff. Hvis ting går bra, er alt fint, men når han mener noe er galt, er alt ødelagt. Han kan gå fra å gi deg komplimenter til å trykke meg ned i søla på minutter, sier han, gjengitt i The Sun.

Han understreker imidlertid at veteranene Ryan Giggs og Gary Neville er de som får mest kjeft fra skotten.

- Han kjefter på spillerne foran alle. Ingen slipper unna. Giggs og Neville får mest gjennomgå, fordi de har mest erfaring. Det er 'F**k' ditt og 'F**k' datt.

Portugiseren er også meget misfornøyd med spilletiden han får i klubben. Flere hadde håpet på at han skulle ta mer ansvar etter at landsmannen Christiano Ronaldo forlot klubben. Nani trodde også da at han ville få mer spilletid da, men ennå har ikke dette vært tilfelle.

- Det er fortsatt lenge igjen av sesongen, men jeg spilte ikke i det hele tatt i noen av de viktige kampene mot Liverpool, Manchester City eller Tottenham. Det gjør meg trist å ikke spille noen av disse kampene. Folk forventer mer av meg, men da må jeg få sjansen, sier han.

Nå spørs det vel om utspillene fører til mer spilletid fremover. Sannsynligheten er vel større for at han risikerer å bli solgt i allerede når det neste overgangsvinduet åpner i januar. Tidligere har nøkkelspillere som Jaap Stam, Roy Keane og David Beckham blitt tvunget til å forlate klubben på grunn av tilsvarende angrep mot sjefen i media.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus