Liverpool-duo ute i en måned

Liverpool-duo ute i en måned
Liverpool-duo ute i en måned

<pSkadesituasjonen går fra vondt til verre i kriserammede Liverpool. Nå kan manager Rafa Benitez stryke ut Yossi Benayoun og Albert Riera fra startoppstillingen i en måned. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter) De to pådro seg hver sin lårskade da Liverpool spilte 2-2 hjemme mot Birmingham mandag kveld.

I en allerede presset hverdag kommer nye skader på verst tenkelige tidspunkt for manager Benitez. Allerede er Fernando Torres, Steven Gerrard, Glen Johnson, Martin Kelly, Nabil El Zhar og Danier Agger hyppig innom Liverpools lege med diverse plager. Dette melder engelske Daily Telegraph.

Kilder i klubben føler seg imidlertid sikker på at danske Agger vil riste av seg ryggproblemene i tide til klubbens neste kamp i Premier League mot Manchester City om ni dager. ABC Nyheter rapporterte i går at flere spillere er usikre til storoppgjøret mot City, men nå er det altså bekreftet at Benayoun og Riera kan se langt etter den kampen.

De to mister også flere andre seriekamper, samt Liverpools to siste Champions League-kamper mot Debrecen og Fiorentina.

Personvernpolicy