Meny

Krever Spurs-exit

VIL UT: Roman Pavlyuchenko vil forlate Tottenham. Foto: Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Roman Pavlyuchenko er kraftig lei av å slite benken i Tottenham. Han er fjerdevalget på topp hos Harry Redknapp og vil nå kreve et møte med sjefen for å finne seg en ny arbeidsgiver.

(ABC Nyheter) 27-åringen kom til London i fjor etter overgangen fra Spartak Moskva. Overgangssummen lå på 14 millioner pund, og russeren scoret 14 ganger i fjor. Men med konkurrenter som Jermain Defoe, Robbie Keane og Peter Crouch har Pavlyuchenko kommet sist i rekken, og sjansene for ytterligere målsus har blitt kraftig redusert.

– Jeg vil forlate klubben, sier han til den russiske avisen Sport Express. Dette rapporterer BBC.

– Det er umulig å bli værende der. Jeg har sittet på benken og som er resultat av det har jeg mistet plassen på landslaget. Jeg ønsker å spille, ikke bare varme benken, sier han.

– Åpenbart at jeg bør dra

Han er ikke videre fornøyd med Harry Redknapps håndtering av situasjonen.

– Manageren vår snakker ikke til meg om dette. I starten av sesongen sa han at fire spisser var det optimale, men nå sier han at tre er nok. Og jeg er den fjerde så det er åpenbart at jeg bør forlate klubben.

Pavlyuchenko er i Russlands tropp til play-off kampene mot Slovenia, men etter det vil spissen og hans agent snakke med Spurs-manager Redknapp. Og han vet hva han vil.

– Det eneste som kan hindre meg er en utenkelig pris. Men jeg kommer til å insistere på å dra, sier Roman Pavlyuchenko.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus