Påkjørt av toget - kastet 30 meter

<pEn mann ble tirsdag kveld påkjørt av toget på Larvik jernbanestasjon.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 45 år gammel mann fra Bærum ble tirsdag kveld påkjørt av toget på Larvik jernbanestasjon. Mannen ble truffet av toget og kastet 30 meter gjennom luften.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 18.10. Mannen var da i live og på vei til sykehus. Politiet understreker at mannen ikke ble overkjørt, men truffet av bufferen på toget og kastet 30 meter gjennom luften.

– Det var to menn som kom fra båtterminalen og som skulle på toget. De passerte en bom de ikke skulle passere, sier operasjonsleder Jorunn Heide i Vestfold politidistrikt til NTB.

45-åringen ble fraktet til Tønsberg sykehus og ved 20.30-tiden ble mannen sendt i helikopter til Ullevål universitetssykehus i Oslo. Han skal ikke være livstruende skadd.

– Toget hadde lav hastighet siden det var like før det skulle stanse på stasjonen. Vi har avhørt lokføreren på ulykkestoget og på et møtende tog, samt personen mannen var sammen med, sier Heide.

– Vi er ganske sikre på at det var en ulykke, legger hun til.

Trafikken på Vestfoldbanen ble stoppet ved Larvik etter påkjørselen, men var i gang igjen like etter klokken 19, opplyser Jernbaneverket til NTB.

Personvernpolicy