Her snubler hun foran toget

Her snubler hun foran toget
Her snubler hun foran toget

<pEn kvinne i Boston var fredag bare centimeter fra å bli overkjørt av toget. Se overvåkningsvideoen som viser hvor nære på det var. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Overvåkningsvideoen, som ble frigitt mandag, viser hvordan den 28 år gamle kvinnen mister balansen på plattformen på togstasjonen North Station i Boston i Massachusetts, før hun stuper ned i skinnegangen. I samme øyeblikk er et tog i ferd med å kjøre inn på stasjonen.

Se videoen her

Kvinnen klarer ikke komme seg opp, og kommer borti den 600 volt tredje-skinnen. Etter det blir hun liggende mellom skinnene, mens de andre passasjerer på stasjonen fortvilet forsøker å advare togføreren.

- Folk vinket voldsomt og stod svært nær den gule linjen. Derfor sakket jeg ned på farten. Da jeg kom nærmere så jeg hodet til en kvinne i skinnegangen, og satte umiddelbart på nødbremsene, forteller togføreren Charice Lewis til Reuters.

Se også: Overkjørt av toget - overlevde

Toget stoppet akkurat i tide, og til alt hell slapp kvinnen på skinnegangen unna med noen små skrubbsår. Togfører Lewis fikk mandag en utmerkelse av transportmyndighetene i Massachusetts for sin kjappe reaksjon.

Ifølge politiet skal kvinnen som falt ned på togskinnene ha drukket i flere timer før hendelsen, og ha vært svært beruset.

Se også: Barnet havnet under toget

Personvernpolicy