Klar for Anfield-debut

<p><strong>Klar for The Kop: </strong>Alberto Aquilani får trolig sitt første møte med Anfield-publikumet i kveld. Her fra ligacupkampen mot Arsenal på Emirates. (Foto: Scanpix)</p><p> </p>
Klar for The Kop: Alberto Aquilani får trolig sitt første møte med Anfield-publikumet i kveld. Her fra ligacupkampen mot Arsenal på Emirates. (Foto: Scanpix)  

<pSkader har ødelagt sesongstarten for Alberto Aquilani, men i kveld får trolig nyervervelsen sin ilddåp foran The Kop.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alberto Aquliani har vist stigende form og har fått spilletid i en reservelagskamp, samt et par minutter mot Arsenal i ligacupen. Når Livepool møter Birmingham City på Anfield i kveld er det ventet at italieneren vil få sitt første møte med The Kop.

- Tiden er inne for at Anfield-publikumet får se han. Han satt på benken mot Lyon og jeg ville sette han inn, men de som spilte hadde god kontroll, sier manager Rafael Benitez til Premier Leagues hjemmesider.

Aquilani kom til Liverpool fra Roma i sommer, men på grunn av en kneskade har midtbanespilleren mistet starten på sesongen og et virus har utsatt debuten enda lengre.

- Han har trent bra, men har ikke kamptrening. Den eneste måten å gjøre noe med dét er å spille kamper. Han vil garantert bli involvert, sier Benitez.

Personvernpolicy