–91 omkommet i uvær i El Salvador

<!--[if gte mso 9]><xml>   Normal  0  21     false  false  false               MicrosoftInternetExplorer4  </xml>&#60;![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>   </xml>&#60;![endif]--> <!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable 	{mso-style-name:"Vanlig tabell"; 	mso-tstyle-rowband-size:0; 	mso-tstyle-colband-size:0; 	mso-style-noshow:yes; 	mso-style-parent:""; 	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; 	mso-para-margin:0cm; 	mso-para-margin-bottom:.0001pt; 	mso-pagination:widow-orphan; 	font-size:10.0pt; 	font-family:"Times New Roman"; 	mso-ansi-language:#0400; 	mso-fareast-language:#0400; 	mso-bidi-language:#0400;} </style> &#60;![endif]-->Satellittbilde av orkanen Ida i Karibien. Foto: Scanpix/AFP.
Satellittbilde av orkanen Ida i Karibien. Foto: Scanpix/AFP.

<pI El Salvador har tallet på omkomne etter orkanen Ida steget til 91, opplyser myndighetene søndag kveld.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De fleste har mistet livet i skred og oversvømmelser forårsaket av det kraftige uværet. Myndighetene frykter at tallet på omkomne skal stige siden rundt 60 er savnet.

Ida traff Nicaraguas østkyst torsdag og har siden beveget seg mot Yucatán-halvøya. Søndag ettermiddag tiltok uværet i styrke i Mexico-gulfen, og Ida ble igjen klassifisert som en kategori 2-storm på Safir-Simpson-skalaen, som går til 5.

Amerikanske myndigheter har sendt ut orkanvarsler for deler av kysten i delstatene Louisiana og Mississippi. New Orleans, som ble ødelagt av orkanen Katrina i 2005, er ikke omfattet av varselet. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus