Fulham frustrerte Wigan

Fulham frustrerte Wigan
Fulham frustrerte Wigan

<pWigan, som i forrige uke gikk på et stortap mot Portsmouth, kjente på frustrasjon over å ikke sikre tre poeng denne gang. Hjemmelaget dominerte nemlig gjennom hele kampen, men klarte bare å score én gang, og bortelaget Fulham utlignet.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

WIGAN - FULHAM 1-1:

(ABC Nyheter): Fulham fikk tidlig en stor sjanse på DW Stadium. Erik Nevland steg fint til værs på et innlegg fra Bobby Zamora. Nevland headet ballen i en bue over keeper, men dessverre for rogalendingen traff den innsida av stolpen, trillet så på linja før den ble klarert bort.

Emmerson Boyce ga hjemmelaget ledelsen i det 14. minuttet. Eks-Brann-spiller Paul Scharner var høyest på et innlegg, og fikk headet ballen ned til Boyce. Sistnevnte styrte lærkula forbi Fulham-keeper Mark Schwarzer.

Rett etterpå stod Schwarzer for en kjemperedning, da han fikk slått N'Zogbias skudd i tverrliggeren.

Wigan hadde flere sjanser til å øke ledelsen, men så - ganske ufortjent etter spill og sjanser - utlignet Fulham mot slutten av førsteomgangen. Clint Dempsey scoret på straffespark, hans tredje ligamål for sesongen.

Wigan trykket på også i store deler av andreomgangen. Hugo Rodallega framstod som Wigans mest sannsynlige matchvinner, blant annet da han kom nær på et frisparkforsøk. Fulham, ved Duff, kom også nær på tampen, men skuddforsøket tok Wigan-keeper Kirkland seg av.

Brede Hangeland og Erik Nevland spilte kampen for bortelaget. Nevland ble byttet ut i det 85. minuttet, da Zoltan Gera overtok.

Personvernpolicy