Blackburn kom tilbake og vant

Morten Gamst Pedersens Blackburn vant 3-1 hjemme mot Portsmouth. De tre målene ble scoret etter at Pedersen ble tatt av ved pause. (Bilde: Scanpix).

<pBortelaget Portsmouth tok ledelsen på Ewood Park. Men hjemmelaget skjerpet seg, scoret tre etter pause, og fikk tre kjærkomne poeng til slutt.</p

BLACKBURN - PORTSMOUTH 3-1:

(ABC Nyheter): Blackburn klatret med seieren opp fra det nederste bunnskiktet på tabellen.

Etter å ha spilt en elendig førsteomgang, og blitt mye buing fra publikum til del, skjerpet mannskapet til Sam Allardyce seg etter pause.

Jason Roberts var tilbake for Blackburn-laget etter å ha slitt med svineinfluensa. Han kom på banen etter pause, og scoret to mål, ett før og ett etter at newzealenderen Ryan Nelsen også puttet.

Da hjemmelaget underpresterte før pause, benyttet Jamie O'Hara sjansen for bortelaget. Han scoret på et langskudd som fant vei inn helt inne ved stolperota, et skudd som hjemmekeeper Paul Robinson muligens burde prestert litt bedre på.

For bortelaget - bunnlaget i Premier League, ble andreomgangen en stor nedtur. Sist uke vant Pompey hele 4-0 mot Wigan, mens det her altså ble en solid bakoversveis mot et annet av bunnlagene.