Märtha gir engleboom på alternativmesse

Engler er populært på Den Store Alternativmessen. Foto: Scanpix.
Engler er populært på Den Store Alternativmessen. Foto: Scanpix.

<pEngler er i vinden som aldri før på Den Store Alternativmessen. Det synes prinsesse Märtha Louise er svært hyggelig.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sammen med engleskolekollega Elisabeth Samnøy holdt Märtha foredrag foran over 800 deltakere på alternativmessen i Lillestrøm lørdag.

– Her var det mange mennesker. Nå kjenner jeg at hjertet mitt begynner å slå, sa prinsessen fra podiet. Temaet for foredraget var kommunikasjon med hjertet.

Mye kan tyde på at Samnøy og Märthas engleskole, og den nyutgitte boka «Møt din skytsengel», har gjort engler ekstra populære på alternativmessen.

– Jeg er blitt mye mer interessert i engler etter at Märtha startet engleskolen. Jeg har dessverre ikke sett noen ennå, men det får være målet, sier en av tilhørerne, Heidi Gromstad til NTB. Hun var storfornøyd med å ha sikret seg et signert eksemplar av engleboka.

Tydelig til stede

Englenes tilstedeværelse på årets alternativmesse er tydelig.

– Det drar på med engler nå. Folk kjøper og selger englekort, englestatuer og andre engleeffekter. Det er mye engler både på godt og vondt, sier Rainer Feger fra Hallsberg i Sverige. Han er på messen for å reklamere for rekreasjonsstedet «Englagård» i Sverige, og merker at temaet fenger.

– Jeg får en masse spørsmål om engler. Interessen er stor, og jeg tror nok at Märtha har bidratt litt til det. Det synes jeg er veldig kjekt, sier han.

Økt salg

En av dem som selger englestatuer er Tove Wiik. Hun merker at interessen for hennes keramikkengler har økt kraftig de siste årene.

– Da jeg begynte å selge engler fikk jeg høre at de hører julen til, og at man ikke kunne ha dem framme hele året. Nå får jeg ikke slike spørsmål lenger. Jeg får takke Märtha for at jeg selger mer, sier Wiik og ler.

Märtha Louise selv synes det er trivelig dersom hun har bidratt til å øke fokuset på engler under alternativmessen.

– Det er veldig hyggelig at englene får en plass, sier hun til NTB.

Personvernpolicy