Nytt poengtap for City

Manchester City-manager Mark Hughes er ikke videre fornøyd med poengfangsten til laget for tida. 5 uavgjorte på rad er fasiten. (Bilde: Scanpix)
Manchester City-manager Mark Hughes er ikke videre fornøyd med poengfangsten til laget for tida. 5 uavgjorte på rad er fasiten. (Bilde: Scanpix)

<pLille Burnley, med et lite fillebudsjett i forhold til hjemmelagets, fikk med seg ett poeng fra mektige City of Manchester Stadium. Hele seks mål ble scoret i thrilleroppgjøret.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

MANCHESTER CITY - BURNLEY 3-3:

(ABC Nyheter): Burnley noterte seg for sitt første bortepoeng for sesongen, mens City gikk på uavgjort-kamp nummer fem på rad.

Burnley var friske og kjørte mye den første halvitmen. Først scoret Graham Alexander på straffespark, etter at City-stopper Joleon Lescott hadde handset. Steven Fletcher var sistemann på nummer to, etter et fint innlegg fra høyrekanten. Spørsmålet var nå om Burnley skulle få sin første borteseier på toppnivå siden april 1976?

Nei, for i tur og orden scoret det pengesterke hjemmelaget tre mål. Først ved Shaun Wright-Phillips rett før pause. Skuddet hans gikk inn ved borterste stolpe, etter såvidt å ha sneiet borti en forsvarerfot. Utligningen besørget Kolo Toure, før Craig Bellamy sendte hjemmelaget i ledelsen. Og utover i andreomgangen foregikk mye på bortelagets halvdel.

Men Burnley var ikke ferdige for dagen. Mot slutten av ordinær tid (87. minutt) sørget Kevin McDonald for 3-3. Dermed nok et poengtap for ambisiøse City.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus