Kongsvinger klar for opprykksfinale

Kongsvingers Carl-Erik Torp (med ball) i duell med Daniel Lubieniecki (t.v) i kvalifiseringskampen til eliteserien i fotball på Kongsvinger fredag. Foto: Marius Torgersrud / Scanpix

<p3-1-seier mot Sogndal.</p

Kongsvinger er klar for opprykksfinale etter 3-1-seier mot Sogndal. Randall Brenes scoret ett mål og hadde to assist.

KIL skal ut i dobbeltmøte mot Sarpsborg mandag og torsdag. Vinneren rykker opp til eliteserien i fotball.

Brenes skjøt Kongsvinger i ledelsen med et frispark etter 23 minutter.

Magnus Sylling Olsen headet inn 2-0 etter pasning fra Brenes etter en drøy halvtime.

Rett før pause reduserte Ulrik Flo, mens Kai Risholt punkterte kampen etter 89 minutters spill på Gjemselund. På ny var Brenes servitør. (©NTB)