Langer ut mot van der Sar

<p><strong>Føler seg mislikt:</strong> Manchester Uniteds reservekeeper Tomasz Kuszczak sier at han aldri får råd av førstekeeper Edwin van der Sar. (Foto: Scanpix) </p>
Føler seg mislikt: Manchester Uniteds reservekeeper Tomasz Kuszczak sier at han aldri får råd av førstekeeper Edwin van der Sar. (Foto: Scanpix)

<pManchester Uniteds reservekeeper Tomasz Kuszczak sier at han føler seg mislikt og oversett av veteranen Edwin van der Sar.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester Uniteds reservekeeper Tomasz Kuszczak sier til fotballklubbens egen TV-kanal, MUTV at han gjerne vil få råd av veteranen Edwin van der Sar, men i følge polakken er det ingenting å hente hos keeperlegenden.

Nederlenderen har fylt 39 år og nærmer seg slutten av karrieren, Kusczak er 27 år og fortsatt ung i keepersammenheng. Man kunne kanskje da forvente at 12 år eldre van der Sar, som har vært med å det aller meste ville være den perfekte læremester. Denne mentorrollen er imidlertid van der Sar lite interessert i.

- Edwin kommer ikke til å like at jeg sier dette, men han hjelper meg ikke. Jeg har fortalt han en rekke ganger at han må gi meg noen råd siden han har mer erfaring. Men, kanskje Edwin ikke liker meg, jeg vet ikke. Det må du nesten spørre han om, sier Kuszczak, gjengitt i Guardian.

Dette er ikke første gangen vi hører om rivalisering mellom keepere innen fotballen, men sprøsmålet er nå hvordan manager Alex Ferguson kommer til å reagere på konflikten og utspillet til Kuszczak. I følge lokalavisen Manchester Evening News, mener imidlertid Ferguson at alt bare har vært enn spøk fra polakkens side.

- Tomasz spøkte bare. Han lo da han sa det. Det er ikke noe problem mellom han og Edwin, kanskje det bare var fordi polsk humor ikke kan oversettes til britisk, spør Ferguson.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus