Tar ut ny tiltale mot «Kannibalen»

<pDen 30 år gamle mannen som skal ha kontaktet unge jenter via internett og truet med å spise dem, blir nå satt under tiltale i Kristiansand tingrett.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ved flere anledninger i løpet av sommeren skal mannen, som har blitt omtalt som «Kannibalen», ha tatt kontakt med jenter mellom 16 og 18 år på internett og truet med å spise dem. Til en av dem skal han ha sagt at han var synsk og at han kunne forutse at hun ville bli voldtatt og drept.

Kristiansand tingrett har nå tatt ut tiltale mot mannen, som ble pågrepet i september mens han var på prøveløslatelse fra en forvaringsdom. 30-åringen har sonet flere år for voldtekt av barn og for å ha fremsatt trusler. Forvaringsdommen er hans andre.

Tiltalen fra tingretten lyder på krenkelse av en annens fred ved skremmende eller plagsom opptreden eller annen hensynsløs atferd. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus