Nekter å slippe Robinho til landskamp

<p><strong>Skadet superstjerne:</strong> Robinho har ennå til gode å vise seg ordentlig frem for City-fansen denne sesongen på grunn av skade. Nå nekter klubben å slippe han til landskamp for Brasil. (Foto: Scanpix) </p>
Skadet superstjerne: Robinho har ennå til gode å vise seg ordentlig frem for City-fansen denne sesongen på grunn av skade. Nå nekter klubben å slippe han til landskamp for Brasil. (Foto: Scanpix)

<pManchester (NTB-AFP): Robinho er på vei tilbake fra skade, men Manchester City-manager Mark Hughes mener stjernespissen ikke bør spille landskamp for Brasil i neste uke.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den brasilianske superstjernen Robinho har mistet Citys ti siste kamper på grunn av et tretthetsbrudd i ankelen. Han er likevel tatt ut i Brasil-troppen til landskampen mot England i Doha 14. november.

City skal på treningsleir til Abu Dhabi i neste uke, og Hughes kommer til å sende Robinho videre til Brasil-samlingen i Qatar for å vise landslagets støtteapparat at han ikke er kampklar.

– Når de får sett ham, kommer de til å forstå at han ikke er klar til å spille landskamp. Han har vært ute i seks-sju uker, og han trenger minst to uker med full trening. Vi forsøker å kontakte Brasils medisinske støtteapparat for å gjøre dem klar over statusen hans. Vi har forståelse for at de vil at deres eget støtteapparat skal se på ham, så vi vil ordne det, sier Hughes ifølge The Guardian.

Brasil møter England i Doha 14. november. (©NTB)

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy