– United jakter argentinsk stjerneskudd

<strong>TIL UNITED?</strong> Benficas argentinske stjerneskudd Ángel Di María er i Manchester Uniteds søkelys. United skal være villig til å gi 113 millioner kroner for vingen. Foto: AP
TIL UNITED? Benficas argentinske stjerneskudd Ángel Di María er i Manchester Uniteds søkelys. United skal være villig til å gi 113 millioner kroner for vingen. Foto: AP

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United er allerede linket til Valencia-duoen David Villa og David Silva i jakten på å erstatte Cristiano Ronaldo.

Nå hevder tabloiden The Mirror at klubben også vurderer et bud på argentineren Ángel Di María (21).

United skal være villig til å betale 113 millioner kroner for vingen, som står med tre landskamper for Argentina.

United-manager Sir Alex Ferguson vil se Di María i aksjon for Benfica i kveldens Europa League-møte med Everton.

21-åringen, som foretrekker å spille til venstre på midtbanen, herjet vilt med Everton i det omvendte oppgjøret, og hadde fire målgivende pasninger i 5–0-seieren.

Uniteds speidere har hatt ham under oppsikt i lengre tid, og er tiltrukket av farten og kreativiteten, men ser fysikken hans som et usikkerhetsmoment.

Om den regjerende engelske seriemesteren går for Di María, må klubben forvente kamp. Han er i søkelyset til flere storklubber.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus