Tror på nytt mirakel

<div class="viewNews">Manager Rafael Benítez har fortsatt troen på at Liverpool kan gå videre fra gruppespillet i mesterligaen. (Foto: Jean-Paul Pelissier, Reuters/Scanpix)</div>
Manager Rafael Benítez har fortsatt troen på at Liverpool kan gå videre fra gruppespillet i mesterligaen. (Foto: Jean-Paul Pelissier, Reuters/Scanpix)

<pLiverpool sliter i motvind og er avhengig av hjelp for å gå videre i mesterligaen. Manager Rafael Benitez nekter å gi opp troen på avansement.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Benitez vet at Liverpool står overfor en tøff oppgave, men spanjolen har tro på mannskapet sitt.

– Vi har klart mirakler før, og vi kan klare det igjen. Det blir vanskelig, men vi har fortsatt en mulighet, sier Benitez.

Les også: Liverpool sviktet igjen

Etter 1-1 borte mot Lyon onsdag, ser det stygt ut for Liverpool. Engelskmennene ligger fem poeng bak gruppetoer Fiorentina og må vinne sine to siste kamper. Men rødtrøyene trenger også hjelp fra Lyon, som må ta poeng borte mot Fiorentina for at Liverpool skal kunne gå videre. I siste runde møtes Liverpool og Fiorentina på Anfield. Lyon er allerede klar for cupspillet.

– Vi må vinne kampen vår og se hva som skjer. Vi kan ikke snakke om dem (Fiorentina og Lyon) hvis vi ikke klare å gjøre jobben vår selv, mener Benitez. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus