Knust da Alonso dro

KNUST: Steven Gerrard sier han ble knust da midtbanemakker Xabi Alonso dro til Real Madrid i sommer. Foto: Scanpix.
KNUST: Steven Gerrard sier han ble knust da midtbanemakker Xabi Alonso dro til Real Madrid i sommer. Foto: Scanpix.

<pSteven Gerrard innrømmer at avgangen til Xabi Alonso har preget ham. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter) Etter hele syv tap så langt denne sesongen er det mange som mener at salget av Alonso kan ta en stor del av skylden for det. Spanjolen leverte en av sine beste sesonger noensinne før han dro fra Liverpool til Real Madrid i sommer.

Nå forteller Steven Gerrard hvordan han følte seg da midtbanekolllegaen tok turen ut stadionportene.

– Knust. Men det var ikke noe jeg kunne gjøre med det, sier han til engelske FourFourTwo.

– Xabi sa lenge før at han ville ha et nytt kapittel i karrieren, han fikk det til slutt og lagkameratene og treneren kunne ikke stå i veien for det. Vi må bare si takk og gå videre uten ham, sier Gerrard.

– En av de beste i verden

Liverpool-kapteinen mener det først er nå mange innser hvor mye Alonso betydde.

– Det vil alltid være vanskelig når man mister en av de beste spillerne i verden. Og folk begynner endelig å skjønne at det er det han er ut fra formen han viser hos Real Madrid og hva han gjorde for oss i fjor.

– Vi har andre midtbanespillere her som gjør en god jobb, men det vil ta tid før Alonso er ute av systemet vårt fordi han var en slik klassespiller, sier Gerrard.

Skadet erstatter

Rafa Benitez fikk 30 millioner pund for midtbanepspilleren og en betydelig del av den summen ble brukt til å hente inn Romas Alberto Aquilani som enda har til gode å spille en hel kamp for laget grunnet skader.

I kveld kan Liverpools Champions League-sesong få et sårt tiltrengt løft, eller et nytt kraftig slag for baugen. Da møter Gerard og co Lyon på bortebane - laget de tapte 2-1 for på Anfield for to uker siden.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus