Blir Oscar-herrer

Alec Baldwin og Steve Martin fortsetter sammarbeidet på årets Oscar-galla.
Alec Baldwin og Steve Martin fortsetter sammarbeidet på årets Oscar-galla.

<pSteve Martin og Alec Baldwin får jobben som Oscar-verter ved neste års galla.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er de to skuespillerne Steve Martin og Alec Baldwin som skal lede showet når Oscar-statuettene skal deles ut på nyåret. Dette blir den 82 gangen prisen deles ut.

Store på 80-tallet

Steve Martin begynner å bli en veteran i gamet nå. Dette er hans tredje gang som Oscar vert etter at han ledet gallaen i 2001 og 2003. Baldwin har aldri tidligere vært Oscar-vert.

Hugh Jackman ledet showet i fjor.

Både Martin og Baldwin hadde sin storhetstid som skuespillere på 80-tallet. Baldwin har i det siste samarbeidet med Tina Fey i tv-serien «30th rock» som har vært storvinner på Emmy-utdelingene de siste par årene.

- Komplisert

Steve Martin har også hatt en gjesteopptreden i komiserien.

- Jeg er glad for å skulle være Oscar-vert sammen med min fiende Alec Baldwin uttaler en fleipete Steve Marin til New York Times

Steve Martin og Alec Baldwins samspill blir snart å se på kino i «It's complicated» der de sloss om gunsten til en kvinne spilt av Meryl Streep. Filmen har premiere i Norge på andre juledag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus