Skadesmell for Bassong

UTE: Sebastien Bassong (t.h.) og Tottenham ble knust av Eduardo og Arsenal lørdag. Bassong ble også skadet i kampen og kan se fram mot flere uker på sidelinjen. Foto: Scanpix.
UTE: Sebastien Bassong (t.h.) og Tottenham ble knust av Eduardo og Arsenal lørdag. Bassong ble også skadet i kampen og kan se fram mot flere uker på sidelinjen. Foto: Scanpix.

<pDet ble en helsvart dag på jobben for Sebastien Bassong og Tottenham lørdag. De ble knust av naborivalen og stopperen måtte forlate banen med en lei skade kun sekunder før full tid. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den kamerunske midtstopperen bekrefter nå at han har pådratt seg en strekk i låret.

– Det er ikke gode nyheter. Det er en lårskade. Jeg er ute i fire-fem uker. Det kjennes ut som kom muskelen er borte, sier han ifølge premierleague.com.

Skaden oppsto da han prøvde å ta igjen Aaron Ramsey og spurtet mot eget mål. Plutselig falt han sammen på gresset og måtte gå ut.

– Det var virkelig ingen god dag for meg, for klubben eller for fansen. Det var den verste dagen denne sesongen, sier han.

– En skam

Tottenham fikk seg en solid lærepenge i effektiv angrepsfotball da Arsenal scoret to mål på kort tid og så godt som avgjorde Nord-London derbyet.

– Vi spilte bra i 42 minutter, men så var det ett minutt som ødela hele kampen. Vi sov på begge scoringene. Det første målet var ille nok, det andre var en skam. Manageren var ikke fornøyd og det hadde han all rett til. Vi er alle veldig skuffet, sier Bassong til Tottenhams offisielle hjemmeside.

På den lyse siden kan Harry Redknapp glede seg over at både Jonathan Woodgate og Michael Dawson er tilbake på stopperplassene, mens Ledley King som vanlig er en usikkerhetsfaktor fra kamp til kamp med sine kneproblemer.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus