Svineinfluensa kan gi tomme tribuner

TOMT? På grunn av svineinfluensafrykt kan tribunene til Dynamo Kiev stå tomme på onsdag. (Foto: Scanpix)
TOMT? På grunn av svineinfluensafrykt kan tribunene til Dynamo Kiev stå tomme på onsdag. (Foto: Scanpix)

<pUkraina har allerede forbudt store ansamlinger av folk. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kiev (NTB-DPA): Svineinfluensaen i Ukraina kan gi tomme tribuner når Inter kommer på besøk for å møte Dinamo Kiev i mesterligakamp onsdag.

Ukraina er hardt rammet av svineinfluensaen, og allerede fredag bestemte regjeringen i landet at det er forbudt med store ansamlinger av folk.

Men idretten i Ukraina tok ikke hensyn til anbefalingene fra regjeringen i helgen. De fleste idrettsarrangementene gikk som planlagt med publikum til stede.

– Vi vurderer tiltak mot influensaepidemien fortløpende, og jeg ser ikke bort fra at onsdagens mesterligakamp kan måtte gå for tomme tribuner, sier Kievs borgermester Leonid Tsjernovetskij

– Dersom banen blir stengt er det for tilhengernes eget beste. De får anledning til å se kampen likevel, på TV, sier borgermesteren.

Det kan også tenkes at myndighetene tillater folk å slippe inn på stadion, men da er det muligheter for at alle må stille med munnbind.

Det var mulig å få kjøpt billetter til kampen i Kiev mandag. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus