Innlagt med influensa

Elton John har avlyst tre konserter på grunn av influensa.
Elton John har avlyst tre konserter på grunn av influensa.

<pDen britiske rockestjernen Elton John er innlagt på sykehus. Den 62 år gamle musikkveteranen lider av influensa og mageinfeksjon, og legene frykter komplikasjoner.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sykdommen har tvunget Elton John til å avlyse en rekke arrangementer, meldte britiske medier søndag. Tre konserter sammen med Billy Joel i USA og flere turnéopptredener i Storbritannia og Irland er foreløpig utsatt.

– Eltons partner David Furnish tilbrakte mesteparten av lørdagen på Eltons rom på King Edward VII-sykehuset i London. Dette sykehuset er ellers mest kjent for å ta seg av den britiske kongefamilien, skrev avisen Mail on Sunday.

Avisen kunne også fortelle at rom på det eksklusive, private sykehuset koster 515 pund eller nesten 4.900 kroner per natt. Elton skal ha blitt innlagt der sist fredag, etter at tilstanden hans forverret seg.

Sir Elton John, som han kan kalle seg etter at han ble slått til ridder i 1998, har solgt mer enn 200 millioner plater siden han slo gjennom tidlig på 1970-tallet. Hans sang «Candle in the wind» er en av tidenes mestselgende singler.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus