Meny

Jakter på sprøyteraner

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet jakter på en syklende raner bevæpnet med en sprøyte etter flere ran og ransforsøk lørdag kveld.

Mellom klokken 18 og 18.30 lørdag kveld fikk politiet tre meldinger om det de antar er samme ransmann. Han skal ha truet til seg penger med en sprøyte.

– Klokken 18 forsøkte han å true til seg penger fra en dame i Lillestrøm sentrum. Han framsto som ganske desperat, men fikk ikke med seg noe og forlot stedet, sier operasjonsleder Arild Ruud i Romerike politidistrikt til NTB.

Mannen maskerte seg med et rutete skjerf og bruker en eldre sykkel som transportmiddel. Klokken 18.23 ranet han en kiosk i nærheten, denne gangen bevæpnet med en sprøyte.

– Han fikk med seg et pengebeløp fra kiosken, sier Ruud.

Like etter fikk politiet også melding fra en mor som meldte om at datteren hennes på 15 år også hadde blitt truet med en sprøyte.

– Dette har skjedd mellom den første hendelsen og ranet av kiosken. Men 15-åringen hadde ingen ting på seg, så han dro tomhendt fra åstedet.

Politiet jaktet lørdag kveld på mannen, som antas å være i 40–50-årsalderen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus