Kom tilbake med ti mann

KOM TILBAKE: Kieran Richardson scoret 2-2 målet som sikret Sunderland poeng mot West Ham. Foto: Scanpix.

<pSunderland kom under med 2-0 i løpet av seks minutter og ble redusert til ti mann på overtid i første omgang. Men de kom grusomt tilbake. </p

SUNDERLAND-WEST HAM 2-2:

(ABC Nyheter) West Ham sjokkerte høytflyvende Sunderland da de scoret to mål på seks minutter på Stadium of Light. Først var det Guillermo Franco som var på pletten. Jack Collison gjorde et solid forarbeid nedover høyrekanten og la inn. Der ventet Franco som enkelt kunne tuppe inn ledermålet.

2-0 kom etter 36 minutter ved Carlton Cole. Igjen var det Collison som var nest sist på ballen før spissen brøytet seg vei gjennom Sunderlands midtforsvar og scoret sikkert.

Men Sunderland slo tilbake bare tre minutter senere på et nydelig frispark. Andy Reid gjorde alt riktig og vrengte skuddet inn i krysset bak en sjanseløs Robert Green.

Rødt kort til Sunderland

Men tre mål på ti minutter var ikke nok i første omgang i denne kampen. Like før hvilen barket Herita Ilunga og Kenwyne Jones sammen i en duell som resulterte i rødt kort til Jones for voldsomt spill. Dermed ble oppgaven drastisk verre for Steve Bruce og co like før pause.

Etter hvilen var det derimot tydelig at Sunderland ikke hadde tenkt å gi seg, selv med ti mann. De presset på og med 65 minutter på klokken suste det i tverrliggeren bak Robert Green. Kanonskuddet fra Cana bar bud om det som skulle komme.

For etter 76 minutter satt utlikningen. Kieran Richardson fikk ballen fra Darren Bent inne i femmeteren og satte ballen i mål. Sunderland hadde gjort det med en mann mindre på banen.

To minutter før slutt ble også West Ham redusert til ti mann da Kovac fikk sitt andre gule for dagen.

Med dette resultatet er Sunderland fortsatt nummer åtte i Premier League, mens West Ham er nest sist.