Sterkt comeback av ulvene

COMEBACK: Wolves-manager Mick McCarthy kunne være fornøyd med laget sitt etter coembacket mot Stoke. Foto: Scanpix.

<pWolverhampton virket kjørt da de fikk 2-0 i sekken like før halvtid. Men to mål av Jody Craddock reddet dagen. </p

STOKE-WOLVERHAMPTON 2-2:

(ABC Nyheter) Dagens første scoring var et selvmål av George Elokobi. Matthew Etherington la inn for Stoke og prøvde å treffe James Beattie. Elokobi ønsket å avverge, men endte opp med å sette ballen i eget nett.

Hjemmelaget doblet ledelsen minuttet før pause. Denne gang var det Etherington som ble servert da han skjøt på volley fra 17 meter og ballen suste flott i nettet bak Wayne Hennessey.

Andre omgang var ikke mer enn minuttet gammel da Wolves reduserte. Nenad Milijas var byttet inn til pause og startet det hele med sin døball. Ballen ble flikket videre til Craddock som scoret fra kort hold.

2-2 kom med 65 minutter unnagjort, og igjen var det Craddock som viste avslutteregenskapene. Milijas la på nytt inn i feltet hvor Craddock møtte på nærmeste stolpe og stusset inn målet som ga Wolverhampton ett viktig poeng i bunnstriden.