Kalasseier for Portsmouth

STORSEIER: Frederic Piquionne scoret ett av Portsmouth sine fire mål mot Wigan. Foto: Scanpix.

<pEt Portsmouth i kraftig poengnød overbeviste og hamret løs på Wigan på hjemmebane. Til slutt sto det 4-0. </p

PORTSMOUTH-WIGAN 4-0:

(ABC Nyheter) Kampens første scoring kom etter 35 minutter. Da ble Aruna Dindane spilt fri og lobbet flott over Chris Kirkland i Wigan-buret. Dermed var målfesten i gang både for Dindane og for Pompey.

To minutter før pause kom Jason Scotland alene med Pompey-keeper David James, men avslutningen gikk utenfor.

Tre minutter på overtid i den første omgang doblet hjemmelaget ledelsen med Frederic Piquionne. Han kom seg fri og avsluttet sikkert under keeper Kirkland, og de blå kunne ta seg en velfortjent hvil med 2-0 i bagasjen.

I andre omgang hadde Dindane tre gode muligheter før han satte sin andre for dagen. Den kom etter 65 minutter da han puttet enkelt fra kloss hold til 3-0.

På overtid ble Kanu felt og det var klart for straffe for Portsmouth. Da grep dagens mann, Aruna Dindane muligheten, og scoret sitt tredje for dagen fra kittmerket.

Det ble en viktig og ordentlig deilig seier for hjemmefansen, og Porstmouth klartet opp på syv poeng. Bunnplassen i Premier League innehar de imidlertid fortsatt.