Carew reddet poeng for Villa

<pJohn Carew svarte lynkjapt på tiltale da han fikk sjansen etter pause mot Everton. 44 sekunder etter ankomsten lå ballen i nettet. </p

EVERTON-ASTON VILLA 1-1:

(ABC Nyheter) Everton startet kampen best og presset Villa den første halve omgangen, uten tellende resultat. Bortelaget kom på sin side bedre med i oppgjøret, men det skulle gå helt inn på overtid i første omgang før den første scoringen kom.

Diniyar Bilyaletdinov fikk ballen i 16-meteren og kontrollerte den i nettet til venstre for store Brad Friedel i Villa-buret. Det var en viktig scoring for Everton som har slitt tungt og tapt tre kamper i tre cuper den siste uken.

Men med introduksjonen av John Carew etter pause skulle det ikke gå lenge før Evertons ledelse forsvant. Først skjøt Gabriel Agbonlahor fra spiss vinkel, men keeper reddet. Da var Carew på plass og satte inn returen til 1-1.

Etter scoringen bølget spillet fram og tilbake, men det var Villa som virket mest farlig. Ashley Young og Carew var blant avslutterne, mens for Everton ble det noe mer fart da Louis Saha kom inn knappe 20 inutter før slutt.

De siste minuttene av kampen ble imidlertid ikke krydret med flere scoringer, men det ble heller et rødt kort til hvert av lagene. Førstemann ut var målscorer Bilyaletdinov etter at han kom for sent inn i en takling på Petrov. To minutter senere var det Carlos Cuellar sin tur da han fikk sitt andre gule for dagen.