Burnley slo Hull

SCORET TO: 38 år gamle Graham Alexander scoret to mål da Hull ble slått på hjemmebane. Foto: Scanpix.

<p38 år gamle Graham Alexander scoret begge målene da Burnley sendte Hull ut i ytterligere trøbbel. </p

BURNLEY-HULL 2-0:

(ABC Nyheter) Burnley er gode hjemme og slo til igjen da Hull kom på besøk lørdag. Kampens første scoring kom etter 20 mintter da Graham Alexander scoret på straffe. Det var Hunt som hadde felt Mears i forkant, og avgjørelsen var grei.

Det var stort sett Burnley som styrte det meste omgangen ut og de kunne fort ha ledet mer komfortabelt. Like etter hvilen kunne imidlertid Ghilas utliknet for Hull, men Brian Jensen reddet godt.

Hull var i det hele tatt friske i den første delen av andre omgang og trodde de hadde utliknet da Geovanni scoret på frispark etter 65 minutter. Dommeren annulerte fordi han mente det var for mye dytting i muren.

Da raknet det for Hull og like etterpå ble Geovanni utvist da han fikk sitt andre gule for dagen.

I stedet var det klart for Graham Alexander igjen når han scoret 2-0 målet på flott vis. Han klinket inn et langskudd etter 77 minutter som ga Hull-manager Phil Brown ytterligere hodebry.