Meny

Hamrén blir i RBK

BLIR: RBK-trener Erik Hamrén blir ikke ny svensk landslagssjef. (Foto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

RBK og det svenske fotballforbundet kom ikke til enighet om suksesstreneren.

(ABC Nyheter): Erik Hamrén blir ikke ny svensk landslagssjef og Hamrén fortsetter dermed å trene årets gullvinner i Eliteserien også neste sesong.

Det bekrefter både Rosenborg og det svenske fotballforbundet i dag.

- Vi har hatt gode diskusjoner, men vi var enige om at avstanden var for stor til at videre diskusjoner hadde noen hensikt, sier styreleder i Rosenborg Ballklub, Terje Svendsen til rbk.no

Forhandlingene ble avsluttet klokken 12.00 i dag og partene klarte ikke å komme til enighet. Ifølge klubben foregikk forhandlingene i en vennlig og god atmosfære.

- Dessverre kan vi konstatere att partene står alt for langt fra hverandre for at det skal være mulig å få Erik Hamrén som vår nye landslagssjef, sier det svenske fotballforbundets president Lars-Åke Lagrell i en kommentar.

– Er det noen muligheter for at forhandlingene kan bli tatt opp igjen?

– Det må svenskene selv svare på. Vi oppfatter at forhandlingene nå er avsluttet. Vi tok hverandre i hendene etter møtet, og nå forholder vi oss til at Erik har kontrakt med oss ut 2010, sier styreleder Svendsen til Rosenborgs hjemmeside.

Hamrén hadde ingen kommentar fredag ettermiddag.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus