Meny

Gir opp tv-satsning

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stavanger Aftenblad skal spare ytterligere 43 millioner kroner. Det betyr kroken på døra for TV-satsingen.

Den nye sparepakken ble vedtatt av styret i Mediehuset Stavanger Aftenblad fredag.

28 årsverk forsvinner. 18 av disse kommer fra redaksjonen, men de skal bort i form av frivillige sluttpakker og førtidspensjon. Den siste kuttrunden betyr at Aftenbladet i løpet av ett år har vedtatt innsparinger for 130 millioner kroner og redusert antall ansatte med 120 årsverk.

– Vi har skrapt de variable kostnadene inn til beinet. Papiravisen vil også bli noe mindre omfangsrik ved at vi reduserer noe på sidetallet fra dagens drøyt 70 sider, sier sjefredaktør Tom Hetland til sin egen nettavis.

Vedtaket innebærer at Aftenbladets TV-satsing gjennom TV Aftenbladet avvikles. Det holdes åpent for at de ansatte kan drive virksomheten videre utenfor Aftenbladet, eller at det kan komme inn nye eiere.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus