Dødstallene stiger

Dødstallene etter bombeangrepet i Peshawar natt til torsdag stiger. Foto: REUTERS / K. Parvez / SCANPIX
Dødstallene etter bombeangrepet i Peshawar natt til torsdag stiger. Foto: REUTERS / K. Parvez / SCANPIX

<p118 mennesker er til nå funnet døde etter bombeangrepet mot markedet i Peshawar onsdag, melder pakistanske myndigheter. Flere bombeangrep nordvest i landet fredag fortsetter voldsbølgen i landet.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Peshawar får fortsatt mange mennesker behandling for skader de ble påført i angrepet onsdag. Lege Zafar Iqbal ved Peshawars sentrale Lady Reading sykehus opplyser at 121 mennesker behandles der. For 25 av dem er situasjonen kritisk.

Fredag sprengte militante en skole og en klinikk i nordvest-Pakistan i luften, men ingen kom til skade i disse bombeangrepene fordi bygningene var tomme. Pakistanske myndigheter stengte forrige uke alle skoler etter et selvmordsangrep mot et universitetsområde i Islamabad. Mange privatskoler holder fortsatt stengt selv om skolene offisielt ble gjenåpnet denne uken.

I bølgen av bombeangrep i oktober har mer enn 300 mennesker i Pakistan blitt drept.

Fredag var det ennå uklart hvem som sto bak Peshawar-bomben. (©NTB)

Foto: ScanpixFoto: Scanpix

Personvernpolicy