Meny

- Et tap unna sparken

Får han sparken? Hulls direktør Paul Duffen trakk seg i går, og mange tror at manager Phil Brown slår følge hvis de ikke vinner mot Burnley på lørdag. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gårsdagens nyhet om at Hulls direktør Paul Duffen har trukket seg, har gitt bensin på bålet om at manager Phil Brown får sparken på KC Stadium.

Daily Telegraph skriver i dag at Brown er forventet å følge sin tidligere sjef ut stadionportene. Taper Hull lørdagens kamp borte mot Burnley, er det mer enn sannsynlig, skriver avisen. Tidligere Derby og Wigan-manager Pail Jewell er favoritt til å overta jobben sammen med Alan Curbishley (tidligere Charlton og West Ham).

I kampen for å unngå nedrykk og sin videre karriere, innrømmet Brown viktigheten av kampen mot Burnley under pressekonferansen på lagets treninsfelt Cottingham i går.

- Alle managere er avhengige av gode resultater og jeg føler vi må vinne på lørdag. Men ingen har fortalt meg det. Det er jobben min, sier han.

Det ble i går spekulert i at direktøren Paul Duffen ville bli sparket, men ingen bekreftet dette. Isteden fikk klubben avskjedsbrevet går. Avgangen kom som følge av at revisorfirmaet Deloitte utstedte en offentlig advarsel om klubbens videre eksistens.

Guardian skrev i går at klubbens regnskap ble offentliggjort denne uken, fem måneder senere enn planlagt, og viser at klubben har lån på 220 mill. kr. Deloitte beregnet at klubben må tilbakebetale alt dette hvis de rykker ned, og 160 mill. kr om de skulle berge plassen. Hvis ikke, kan det være kroken på døra for Yorkshire-klubben.

Duffens avgang kan føre til at tidligere tidligere Hull direktør Adam Pearson gjeninnsettes i sjefsstillingen på KC Stadium. Pearson sluttet i jobben i Derby County denne uken, og var direktør i Hull frem til han ble erstattet av Duffen i 2007.

For manager Phil Brown kan dette som kjent for store konsekvenser.

- Alt er i ferd med å forandres. Ingen så Pauls avskjed komme, men det skjedde og nå må vi svare på det. Mine spillere må vise det ved å spille en god kamp på lørdag. Som manager blir alltid posisjonen din forbedret med gode resultater og det er det vi sikter mot på lørdag, sier han i Daily Telegraph.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus