Meny

– Psykiske problemer av benkesliting

FJERDEVALG: Roman Pavljutsjenko er bare fjerdevalg som spiss i Tottenham. Situasjonen har påført ham psykiske problemer, sier agenten Oleg Artemov. Foto: AFP

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Agent bekymret for Roman Pavljutsjenko.

Roman Pavljutsjenko kostet Tottenham rundt 140 millioner da han kom i fjor, men har havnet langt bak i klubbens spisskø.

Det har gitt 27-årigen en psykisk smell, ifølge hans agent.

– De svake prestasjonene skyldes ikke mangel på kamptrening, men psykiske problemer, sier agent Oleg Artemov til The Sun.

Jermaine Defoe, Robbie Keane og Peter Crouch har vært de foretrukne angriperne hos manager Harry Redknapp denne sesongen.

Pavljutsjenko føler manglende tillit.

– Å sitte på benken er selvfølgelig ikke bra for noen. Men Roman er mer preget av følelsen av at manageren ikke stoler på ham og foretrekker andre spisser, sier agenten.

Han er bekymret for den russiske landslagsspillerens form frem mot en eventuell VM-deltagelse neste år. Russland møter Slovenia i play off.

– Neste år er det VM. Å kaste bort et halvt år til på benken er overhodet ikke bra for landslagskarrièren hans, sier agenten, som sammen med Pavljutsjenko planlegger et møte med manager Redknapp innen kort tid.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus