– Derfor handler vi ikke mer

<strong>TENÅRINGSFEST:</strong> Arsenals unggutter var sentrale da Liverpool ble slått 2-1 i går. Her har 19-årige Fran Mérida dundret laget i ledelsen. Foto: AFP
TENÅRINGSFEST: Arsenals unggutter var sentrale da Liverpool ble slått 2-1 i går. Her har 19-årige Fran Mérida dundret laget i ledelsen. Foto: AFP

<pWenger mener Liverpool-kampen var forklaring god nok.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Som vanlig i ligacupen stilte Arsenal med et ungt lag i gårsdagens oppgjør mot Liverpool.

Blant tenåringene som imponerte i 2–1-seieren, var den Barcelona-oppfostrede 19-åringen Fran Mérida, som scoret et vakkert mål.

– Fran er en klassespiller. Han kommer fra en god skole. Jeg beholdt ham fordi jeg følte at han har kvalitetene til å slå igjennom, sier Arsenal-manager Arsène Wenger ifølge BBC.

– Vanskelig å overbevise folk

Spanjolen var imidlertid ikke den eneste unggutten som spilte en sentral rolle.

Og etter kampen tok Wenger, som ikke har vunnet noe siden FA-cuptittelen i 2005, seieren til inntekt for sin ungdomspolitikk.

– Det er alltid vanskelig å overbevise folk om at vi ikke trenger spillere, men når du ser dem spille som i går, skjønner du hvorfor.

– Gibbs klar for landslaget

– Vi ser dem på trening hver dag og har så mye kvalitet hos våre unge spillere at vi ikke er så mye ute på overgangsmarkedet, sier Wenger.

Manageren lot seg også begeistre av Kieran Gibbs (20), og mener backen er god nok for det engelske a-landslaget.

– Hvis England-sjef Fabio Capello spør meg, vil jeg svare svært positivt. Han er klar for å ta steget opp, sier han.

Personvernpolicy