Meny

– Spurs har bedre stall enn Arsenal

FYRER OPP STEMNINGEN: - Tottenham har bedre stall enn Arsenal, mener Robbie Keane. Lørdag møtes erkerivalene på Emirates. Foto: AP

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Robbie Keane fyrer opp stemningen før lørdagens derby.

Når Arsenal og Tottenham møtes på Emirates lørdag, er utgangspunktet mer interessant enn på lenge.

For etter mange år med full Arsenal-dominans i Nord-London har erkerivalene kjempet jevnt så langt i årets Premier League-sesong.

Det vil vedvare, mener Robbie Keane – som hevder Tottenham har den sterkeste stallen av de to.

– Har sterkere benk

– Slik situasjonen er nå, er det definitivt jevnt mellom oss. Jeg mener benken vår sannsynligvis er hakket sterkere enn deres, sier Tottenham-spissen ifølge The Times.

– Med den stallen vi har, er vi kapable til å ende på 4. plass. Det må vi definitivt også sikte mot, selv om det overhodet ikke blir enkelt, sier Keane.

Tottenham står med følgende tabellplasseringer de siste fem sesongene: 9-5-5-11-8. Forrige gang klubben havnet foran Arsenal på tabellen, var i 1995, året før Arsène Wenger ble manager for The Gunners.

– Ambisjonene høyere nå

Robbie Keane mener Spurs har hatt for lavt ambisjonsnivå.

– Atmosfæren i klubben har vært at de har vært fornøyd med å bli nummer fem eller syv og få en plass i UEFA-cupen. Men jeg mener det har endret seg nå.

Lørdag får Tottenham en ny mulighet til å endre sin håpløse statistikk mot rivalen. Laget har slått Arsenal én gang på 2000-tallet (24 kamper i alle turneringer). Det var i ligacupen i fjor.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus