Meny

– Liverpool jakter Valencia-stjerne

- LIVERPOOL-AKTUELL: Ifølge The Sun vil Liverpool gi rundt 160 millioner kroner for å hente Valencia-vingen Juan Mata til klubben neste sommer. Foto: AP

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skal være villig til å gi 160 millioner for Juan Mata.

Valencias store økonomiske problemer kan tvinge klubben til å selge flere nøkkelspillere.

I går ble Manchester United rapportert å nærme seg David Villa og David Silva.

Og i dag linkes Liverpool til klubbens tredje store angrepsstjerne: Venstrevingen Juan Mata (21).

Tabloidavisen The Sun hevder at Rafael Benítez & co. vil betale rundt 160 millioner kroner for å hente Valencia-juvelen neste sommer.

Kan bli tvunget til å selge

Valencia har lenge stått imot stor interesse fra andre klubber for sine stjernespillere. Men tirsdag innrømmet sportsdirektør Fernando Gómez at klubben kan bli tvunget til å selge.

– Det var stort å beholde dem i sommer, men den økonomiske situasjonen er fortsatt veldig alvorlig. Det kommer et punkt hvor man ikke lenger kan stå imot, sa han til spansk TV.

Mata, som kom fra Real Madrid som uetablert stortalent for to år siden, ligger langt under lønnsadelen i Valencia – og har avslått et nytt kontraktsforslag. Hans nåværende kontrakt strekker seg til 2012.

– Benítez er en stor manager

– Vi ønsker at Valencia skal gjenkjenne guttens kvalitet, og det handler ikke bare om penger, sier far og agent Juan Mata sr. til The Sun.

Mata jr:

– Denne saken står bare mellom klubben og agenten min. Benítez er en stor manager, men jeg vil bare konsentrere meg om spillet mitt uten forstyrrelser.

Juan Mata, som både kan spille venstreving og i en slepende spissrolle, fikk sitt store gjennombrudd i fjor med elleve mål og en lang rekke målgivende pasninger i La Liga. Han står med seks landskamper for Spania.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus